viernes, 30 de diciembre de 2016

L'aplicació WeTransfer

Avui coincidint casi amb el final de l’any 2016 vull informar d’una aplicació o mecanisme útil existent a la xarxa, concretament és tracta de l’opció WeTransfer.

Doncs bé, WeTransfer és una eina que serveix bàsicament per enviar tot tipus de fitxers d’un usuari a un altre. Pel que fa a aquesta eina, hi ha dues versions, una gratuïta en la que es poden enviar fitxers de fins a 2 gb, i una altra de pagament en la que es poden enviar fitxers que ocupin més memòria. Jo fins ara he de dir que utilitzat la versió gratuïta, ja que tampoc m’he dedicat a enviar fitxers més grans de 2 gb.

En quant al funcionament d’aquesta eina, s’ha de dir que és molt senzilla. El primer que cal fer es anar a la pàgina web següent: https://wetransfer.com/ i un cop allí acceptar les condicions d’ús. Un cop fet això veurem la següent imatge:

Font: https://wetransfer.com/


Llavors el que s’ha de fer es afegir l’arxiu o arxius que es vulguin enviar i després introduir la direcció de correu electrònica de la persona a la que es vol enviar l’arxiu o arxius, i després també s’ha d’introduir la direcció de correu electrònica nostra. Al mateix temps cal observar que s’hi pot introduir un missatge, i això ja depèn de cadascú.

Seguidament estigui això anterior realitzat només caldrà que la persona que hagi de rebre els arxius rebi un correu electrònic amb un link i un cop cliqui aquest link només caldrà veure com es descarrega la informació corresponent. Igualment s’ha de dir que quan la persona que rebi la informació comenci a descarregar els arxius, qui ha enviat els arxius rebrà també una notificació per correu electrònic en la que se li informarà que s’ha començat a realitzar la descàrrega.

Com veieu, és una eina útil que jo faig servir en ocasions i que he volgut aprofitar per donar a conèixer en aquests moments.

By Burp

No hay comentarios:

Publicar un comentario