martes, 10 de diciembre de 2013

¿Ara sense il·luminació?

Ja fa un cert temps, en concret als voltants de l'estiu em vaig queixar de la brutícia que s'acumulava als carrers de Reus. Doncs ara resulta que no només he de parlar de la brutícia, sinó que a la zona en la que visc, al menys en carrers pròxims sembla ser que quan es fa fosc la il·luminació és mínima en comparació amb la que hauria de ser. La cosa és que els últims quatre dies a les hores en que no hi ha la presència del Sol el carrer Riudoms i també l'Avinguda President Companys de Reus té l'aparença que es pot observar a les següents fotografies:
Font: Elaboració pròpia.

Font: Elaboració pròpia.

Per als que no esteu habituats a caminar o passejar per aquests carrers pot semblar si només s'observa les fotografies que hi ha prou il·luminació, però no és així perquè gràcies a la presència d'alguns locals, tendes, o similars encara un pot arribar a caminar per la zona sense caure ni saber on trepitja. 

M'agradaria que només fos una anècdota momentània que no tardés en solucionar-se, ja que si un es trasllada a uns pocs carrers de distància, i més en aquesta època en que ens aproximem al Nadal, podrà gaudir dels carrers cèntrics de la ciutat en els que la il·luminació nadalenca i dels comerços fa que l'apaença sigui diferent a la dels carrers que s'identifiquen amb les imatges anteriors.
Simplement volia queixar-me ja que en aquesta ciutat últimament dóna la sensació que els ciutadans comencem a sentir-nos una mica oblidats gràcies a situacions com la que he explicat aquí.

By Burp

No hay comentarios:

Publicar un comentario