miércoles, 5 de diciembre de 2018

El patinet elèctric. ¿Un perill?

En els últims anys si observem que esta passant a les ciutats espanyoles, haurem notat la presència o millor dit, la proliferació d'un vehicle, concretament els patinets elèctrics. La veritat és que al principi n'hi havia pocs i no creaven cap problema, recordo que com a molt la gent ens queixavem dels ciclistes que en lloc de circular per la calçada es dedicaven a circular per les voreres creant molts problemes als vianants.
Doncs bé, ara el problema es troba en que la gran quantitat de gent que utilitza els patinets circulen per les voreres, creant greus molèsties als vianants.
Font: https://www.pccomponentes.com
Llavors com passa sempre amb temàtiques com aquesta, hi ha gent que és favorable a la utilització dels patinets elèctrics i gent totalment en contra, jo em posaria en la banda dels que esta en contra ja que fins que no hi hagi una regulació normativa estatal i concreta d'aquests tipus de vehicles s'hauria de prohibir la seva utilització, perquè en l'actualitat només podem observar que hi ha unes poques ciutats a Espanya que hagin regulat en les seves ordenances municipals aquesta qüestió.
En relació a això s'ha de dir que la DGT vol incloure properament en la reforma de la Llei de Seguretat Vial certs punts dedicats al patinet elèctric per tal de resoldre el problema.

By Burp

No hay comentarios:

Publicar un comentario