viernes, 12 de agosto de 2011

De viatge a Escòcia. Part 1.

Imatge del Princess Garden a Edimburg
El passat juliol i agost de 2011 igual que en anys anteriors vaig decidir anar de viatge, aquest cop pero va tocar a Escocia. En aquest viatge hi havia uns reptes com era tornar a fer ús de l'anglès, conduir per l'esquerra, i sobreviure set dies en un altre estat. En principi no sembla res fora de lo normal pero com sempre aquestes coses poden veure's alterades per les circunstancies.
Una de les múltiples esglésies d'Edimburg
En aquest cas comentaré quatre coses bàsiques que vaig notar en aquest Estat. En primer lloc cal dir que la capital d'Escòcia és Edimburg i la segona ciutat és Glasgow. Edimburg com podeu veure en la imatge de la dreta, és una ciutat que conserva molt be els edificis antics, es respira molta història pels carrers principals gràcies als diversos monuments. Cal destacar la presència d'una gran quantitat d'esglésies, entre elles algunes que estan reconvertides en pubs, bars, discoteques, etc., vaja, un bon ús. En aquesta ciutat també es nota l'ambient turístic ja que hi ha una mostra representativa de cada lloc del món tant pel que fa a establiments gastronomics com la gent que es passeja pels seus carrers. Ara bé, en aquesta ciutat, si un va de vacances ha de tastar qualsevol dels pubs, tabernes, o bars que hi ha, i una menció especial als locals en que hi ha música en directe. La veritat és que val la pena.
Exemple de ruta per fer senderisme
Pel que fa a la ciutat de Glasgow, la veritat és que poca cosa puc dir excepte que és com estar en qualsevol ciutat moderna o de negocis en l'actualitat. Es tracta d'una ciutat no massa gran en la que a diferència d'Edimburg, hi ha poca cosa que visitar exceptuant alguna catedral, alguna plaça, el trajecte que volteja el riu, i practicament res més. Per tant, si aneu a Escòcia i teniu pocs dies intenteu evitar la visita a aquesta ciutat i centreu-vos en altres llocs.
Castell proper a Braemar
A més a més d'aquestes dues ciutats Escòcia és molt més, sobretot a destacar la part dels highlands. En el meu cas vaig visitar només la part est, pero tot i així la impressió d'aquesta zona va ser molt bona. A destacar els petits pobles al voltant dels parcs naturals com el cas de Braemar, una localitat molt turística però amb gran encant, ja que al voltant d'aquesta localitat vam poder veure uns quants castells.
En propers articles ja comentaré coses més concretes del que he citat en l'article.

BY BURP



No hay comentarios:

Publicar un comentario