sábado, 1 de septiembre de 2012

Centralisme militar!



Segur que avui més d’un català s’haurà llevat i haurà llegit una notícia com la següent: 


Doncs bé, en aquesta notícia un militar ens parla de que abans de concedir la independència a Catalunya ell donaria la vida per defensar la unitat oficial d’Espanya però que a la pràctica no existeix en molts sentits.

Clar quan he llegit això en un principi he passat bastant del tema però a mesura que hi he tornat la meva indignació ha pujat, igual que l’IVA, en un tant per cent corresponent, ja que com a ciutadà català i molts cops indiferent als possibles debats independentistes per una part i centralistes per altra part, no crec que aquestes declaracions siguin les més adients en un context com l’actual.

Sembla ser que un cop més s’evidencia que per algunes persones existeix la llibertat d’opinió, i per tant, estan legitimades a parlar sobre qualsevol aspecte o temàtica de la nostra vida, però en canvi, quan es tracta d’altres persones no és el cas. A més a més, que en l’actualitat un militar com aquest faci aquestes declaracions, ens demostra un cop més que les autoritats polítiques i militars del nostre país viuen arrossegant-se en el passat i no miren en cap cas cap a situacions futures en les que com a mínim s’ha de poder parlar i discutir sobre els avantatges o inconvenients per a totes bandes de que una autonomia pugui ser independent o pel contrari no.

Sens dubte el país al que pertanyo, ja que al meu DNI hi figura així, cadascú va per la seva banda, i les elits que el representen, el que fan es representar la desunió que hi ha i no es preocupen en cap cas en buscar solucions als problemes reals, ja que només fan tots els possibles per radicalitzar les postures de l’individu del carrer perquè ells puguin viure be a costa de nosaltres.

Per acabar vull afegir que la major part dels militars i cossos de seguretat, per la meva experiència no acostumen a ser persones molt espavilades, sinó que tot el contrari, i que estan ocupant aquests llocs per ser incompetents en altres llocs, ja que vocacionalment només hi ha una part molt petita.

By Burp

No hay comentarios:

Publicar un comentario