jueves, 19 de abril de 2012

Saloufest


Fa temps que el municipi de Salou es caracteritza per ser un municipi dedicat al turisme, bàsicament perquè disposa de platja, d'hotels, de restaurants, de pubs, d'un parc d'atraccions molt famós, etc. El que molta gent no sap o si, és que a partir del moment en que fa bon temps, aquesta localitat ubicada a la Costa Daurada, pràcticament al costat de les ciutats catalanes de Reus i Tarragona, sempre ha tingut molts conflictes d'interessos. 
Font:  http://www.demediterraning.com   
Anem per parts, la veritat del perquè escric aquest article, és pel fet de que moltes vegades la gent es queixa de  moltes coses i moltes vegades són queixes fàcils. Per exemple, Salou com ben be he dit abans, és una localitat costera que té com la seva principal activitat econòmica la hosteleria i la restauració, conseqüència del gran volum de persones que venen a passar les seves vacances. Això vol dir, que durant l'època turística la gent que ve a aquest lloc el que vol es divertir-se i passar-s'ho bé, i com que no es tracta d'un lloc en que un pugui fer masses activitats culturals el que hi predomina és que la gent al matí o a la tarda vagi a la platja, i després de sopar anar-se'n de festa gairebé cada dia, arribant al fet de que molts d'aquests acaben emborratxant-se de forma fàcil, derivant en situacions en que s'embruten els carrers i fan soroll impedint que la gent pugui dormir, la major part de vegades.
Font: http://www.fotonostra.com/albums/catalunya/salou.htm

Doncs bé, Salou, igual que una gran quantitat de municipis litorals de la costa catalana, experimenta aquesta situació des de fa bastants anys i molta gent a nivell econòmic s'acaba nodrint d'aquesta activitat per poder enriquir-se o simplement guanyar-se la vida. Llavors si un municipi està enfocat d'aquesta manera aquells que es queixen perquè no poden dormir, s'haurien de preguntar quants anys porten vivint al municipi i si ja en el moment que es van establir succeïa aquesta situació, ja que si era així, molta gent i jo personalment marxo d'aquest lloc i me’n vaig a viure a un poble pròxim on no hi passin aquestes situacions. 
Per acabar, diré que gràcies al Saloufest s'ha accentuat el fet de que gent vegi bé que vinguin estudiants de països com Anglaterra, Holanda, Irlanda, etc., pel matí facin activitats esportives i per la tarda-nit es dediquin a passar-s'ho bé, gastant-se aquests una gran quantitat de diners en aquest món i que segurament en un moment actual pot permetre que bastant gent no estigui aturada i pugui treballar. Per això dic, que moltes queixes a vegades no les trobo adequades i més en un lloc que des que jo vaig néixer pateix els mateixos problemes com a conseqüència de les activitats que duen a terme els turistes quan passen les seves vacances, aproximadament més de 25 anys.

By Burp

No hay comentarios:

Publicar un comentario